STYLE SHEET
GLOBAL CSS
STYLES
ANIMATIONS
MEDIA QUERY

Skystories: Camille Hanna, directeur bedrijfsontwikkeling

Published on 
February 15, 2024

Deze maand zetten we een van onze Skytree-supersterren in het zonnetje: Camille Hanna. Camille kwam vorig jaar bij ons om leiding te geven aan ons verkoopteam in Noord-Amerika, dus gingen we met haar zitten om erachter te komen hoe haar eerste jaar bij Skytree was, wat haar hoogtepunten tot nu toe zijn en wat haar motiveert.

Hoe was je eerste dag bij Skytree?

Ik ben gevestigd in de VS, maar de eerste week was ik in Amsterdam om het team en Skytree te leren kennen!

Ik werd in het diepe gegooid door Skytree te vertegenwoordigen op Greentech, een van de grootste CEA-beurzen in Europa. De ervaring gaf me inzicht in met wie we spraken en waarom, en het was zo'n cruciaal punt voor het bedrijf omdat het de eerste keer was dat we als DAC-bedrijf publiciteit kregen op het gebied van CEA. Het was een geweldig moment om te zien hoe Skytree de Greentech Innovation Award won, en het voelde echt alsof er die week iets was veranderd voor ons. De aandacht die we kregen tijdens het evenement was bijna overweldigend, maar het werkte perfect toen ik leerde praten over Skytree en het zorgde ervoor dat ik vanaf het begin een sterke elevator pitch had!

Wat vind je het leukst aan je werk hier?

Ik vind het geweldig dat je nooit twee keer dezelfde dag hebt. Elke dag is anders en er is altijd een nieuwe uitdaging, wat het interessant houdt.

In mijn werk vind ik het heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen, of het nu gaat om nieuwe pitches of een nieuw bedrijfsmodel, en daar zijn bij Skytree voldoende mogelijkheden voor.

Er is ook veel mentorschap bij Skytree. Veel van de mensen die hier werken hebben jarenlange ervaring in het omgaan met specifieke marktsectoren, en er heerst een geweldige leercultuur waardoor ik altijd terecht kan bij iemand met meer ervaring of wijsheid wanneer ik die nodig heb.

Ondersteunt Skytree jouw persoonlijke groei?

Skytree investeert echt in zijn medewerkers, wat volgens mij op alle niveaus voelbaar is. Een heel uniek kenmerk van Skytree is dat ze ervaring in de sector niet boven alles stellen. Een goede instelling hebben en uitdagingen het hoofd kunnen bieden, worden beschouwd als enkele van de meest waardevolle eigenschappen die je hier kunt hebben, en dat is zeker zichtbaar in het hele bedrijf. Als je kunt aantonen dat je een harde werker bent, ongeacht eerdere ervaring, zal Skytree je in een positie brengen waarin je professioneel kunt groeien, wat volgens mij zo zeldzaam is, vooral in een start-upomgeving.

Wat zorgt ervoor dat je hier blijft werken?

Ondanks dat ik in een ander land ben gevestigd dan de meerderheid van het team, voel ik me zo energiek door de mensen bij Skytree. Het is een omgeving waarin veel wordt samengewerkt, misschien deels omdat we allemaal een gemeenschappelijk doel hebben, maar je hebt zeker het gevoel dat je op andere mensen kunt vertrouwen.

Als het op het werk aankomt, heb je echt het gevoel dat je deel uitmaakt van iets dat groter is dan jezelf. We zijn pioniers op het gebied van CO2-afvang en we innoveren in markten die al heel lang om innovatie schreeuwen, dus het is geweldig om daar deel van uit te maken. Ik heb het gevoel dat ik een bijdrage lever aan het verbeteren van de planeet, met een bedrijf dat niet alleen innovatief is, maar ook duurzaam, wat zo belangrijk is.

Waarom ben je trots op Skytree?

Als je voor een bedrijf werkt dat echt een verschil maakt en impact maakt, is het makkelijk om elke dag wakker te worden en je werk te doen. Ik ben enthousiast om te delen waar ik aan werk met mijn vrienden en familie, en ik vind het geweldig om deel uit te maken van iets dat bijdraagt aan het grotere welzijn van de planeet.

Wat trok je voor het eerst naar Skytree?

Ik ben altijd erg gepassioneerd geweest om te werken voor bedrijven die zichzelf als disruptief beschouwen, en Skytree viel zeker in die categorie toen ik ze voor het eerst tegenkwam. Skytree heeft duidelijke ambities om een pionier op dit gebied te zijn, en ik wilde daar deel van uitmaken. De kans om bij een start-up te komen die grote ambities had, maar ook een kant-en-klaar publiek had en de Go-to-Market in een nieuw gebied kon ondersteunen, was iets wat ik niet kon laten liggen. Ik voel me erg gelukkig om deel uit te maken van zo'n innovatief en ambitieus bedrijf.

Lees meer over openstaande vacatures bij Skytree hier.

Skytree
Skytree
Join our newsletter
By subscribing you agree with our Privacy Policy
Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Featured news

Keep up with the latest in carbon capture innovation

The Future of CO2 Supply Webinar Part 2

Join Skytree for the second webinar in our 3 part series ‘The Future of CO₂  Supply,’ to find out how Direct Air Capture (DAC) can revolutionize CO₂ enrichment for vertical farms.

Skystories: Sagar Epari, Software Manager 

Meet our software manager, Sagar Epari and learn more about his time at Skytree in our latest Skystory.

Skytree at Carbon Capture Summit Europe 2024

Join Skytree at this year's Carbon Capture Summit Europe 2024, hosted in Amsterdam on June 3rd.

Skytree at CCUS Summit Europe 2024

Join Skytree at this year's CCUS Summit Europe 2024 in Amsterdam on June 4th-5th, where the team will be exhibiting and showing off our Skytree Cumulus unit.